Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã

➺ [Reading] ➼ Kenget e Milosaos By Jeronim De Rada ➯ – Tripzmode.co Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë e varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatar➺ [Reading] ➼ Kenget e Milosaos By Jeronim De Rada ➯ – Tripzmode.co Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë e varfër bijë e Kol.

Logresë një dashuri e thjeshtë fshatar Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të Kenget e MOBI :Ã sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë e varfër bijë e Kollogr.

kenget download milosaos mobile Kenget e download Kenget e Milosaos PDFEPUBLogresë një dashuri e thjeshtë fshatar Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të Kenget e MOBI :Ã sundimtarit të Shkodrës me Rinën vajzë e varfër bijë e Kollogr.

Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã

Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã Born the son of a parish priest of Italo Albanian Catholic Church in Macchia Kenget e MOBI :Ã Albanese in the mountains of Cosenza De Rada attended the college of Saint Adrian in San Demetrio Corone Already imbued with a passion for his Albanian lineage he began collecting folklore material at an early age In October in accordance with his father's wishes he registered at the Faculty of Law of the Unive.

10 thoughts on “Kenget e Milosaos

 1. Greisi Greisi says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBKenget e Milosaos nje liber klasik i shkruajtur nga autori Jeronim De Rada ne nje moshe shume te re Ne kete liber veme re pershkrimin mbizoterues te natyres te nderthurur me dashurine e Milosaos dhe Rines Rina nje vajze fshati e cila ishte shme bukur dhe Milosao nje djale me botekuptim i cili rridhte nga nje familje e pasur Dy te rinjte krijuan nje iluzion per njeri tjetrin Milosao e shihte Rinen si princeshen e tij dhe ajo e shihte ate si princin e kalter Keshtu ata u verbuan nga deshirat e tyre te brendshme dhe krijuan nje ilizion per njeri tjetrin Nena e Milosaos nje personazh qe nuk shfaqej ne vargje por ajo kishte nje ndikim te madh ne vazhdime


 2. books and a poet books and a poet says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBE mbushur me një histori lashtësore dhe të dashur 30 këngët për jetën rinore të Milosaos janë një pjesë e kulturës sonë të moçme shqiptare Duhet ditur se kjo poemë erotike mban në vete një sërë fjalësh arbëreshe që kohë pas kohës është vështirê t'i kuptosh kjo është arsyeja se pse i dhashë tre yje por hiri i jetës së një shkodrani apo më mirë një arbëreshi siç mendoj se ka qenë autori e ndjek historinë në mënyrë mahnitëse


 3. MedinaReads MedinaReads says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBWoohhoo What a quick read If someone would say that I would finish than 100 pages in less than 20 minutes I wouldn't believe But this book was a really quick read I didn't like it much it is an old book than 150 years old and it expresses the tradition really good Overall 15 stars the most I could rate


 4. Edlira Dibrani Edlira Dibrani says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBBrilliant Words arent enough to describe it


 5. Joana Doko Joana Doko says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBI have read this book in the old Albanian language from the Southern Italy and I found it a little bit hard to understand and I had to take notes all the time but the main theme is genious I like challenging things and this was worth it I enjoyed very much this book although sometimes it gets a little boring


 6. Rinesa Rinesa says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBnot so bad i just dodnt like it because it was kind of a poetry but although it was pretty cool


 7. Arbresha Arbresha says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBI really love this bookIt's albanian and the topic is amazingLoveThis is what this book is aboutBut you need to read it if you want to understand itMany people can't reallybecause it is usually in an old albanian language but now you can also find it in standard languageI love it so muchI totally recomand it to you


 8. Edma Edma says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBKjo eshte nje nga veprat me te arrira te letersise shqiptare Jeronim De Rada ka qene nje nga figurat me te shquara te letersise shqiptare te rilindjes dhe veprat e tij mbahen gjalle edhe sot e kesaj dite


 9. Admir Admir says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBPoemë mjaft e bukur vetëm se duhet pak mund për të kuptuar dialektin e arbëreshëve si të De RadësSidomos hyrja


 10. Xheneta Xheneta says:

  Kenget e Milosaos PDF/EPUB õ Kenget e MOBI :Ã kenget download, milosaos mobile, Kenget e download, Kenget e Milosaos PDFEPUBRe reading a book is like catching up with an old friendOr betterAlbanian literature is richand books like this give it's best valuesI love this book


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *